Rijles vanaf 16,5 jaar

Lesssen vanaf 16,5 jaar

Tot nu toe gefietst of je weg gezocht over de Nederlandse wegen met een brommer of scooter? En wil je niet langer wind en/of regen trotseren? Dan biedt Autorijschool Martinique in Dordrecht je de mogelijkheid om met het 2TODRIVE lesprogramma al te beginnen als je 16,5 jaar bent.

Begeleid Rijden

De proef Begeleid Rijden zoals deze voluit heet, houdt in dat je de rijlessen voor rijbewijs B kunt gaan volgen. Dit geeft je alvast het gevoel om zelf een auto te besturen en dat geeft echt een kick!

Vanaf je zeventiende verjaardag mag je deelnemen aan het praktijkexamen bij het CBR. Als je slaagt door de prima voorbereiding door Autorijschool Martinique, dan krijg je je felbegeerde rijbewijs.

Hoe trots kun je dan zijn? Vanaf dat moment mag je tot je achttiende autorijden onder begeleiding van een door jezelf aan te wijzen begeleider en daarna ervaar je zelf het totale gevoel van vrijheid. Vanaf dat moment mag je zelfstandig aan het verkeer deelnemen in een auto.

Een gaaf idee? Neem dan vandaag nog contact op met ons, zodat wij je op jonge leeftijd al goed kunnen trainen, zodat je later een goede, veilige en vooral blije automobilist wordt.

Aanbieding!

Eerste 10 lessen voor € 415,-
En E achter B intake van 120 min nu voor slechts € 75,- (normaal € 110,-)

Eerste les voor B rijbewijs is gratis!

Stuur ons een bericht

Meer weten over onze rijlessen?
Neem gerust contact met ons op.

Autorijschool Martinique, uit Dordrecht, is jouw autorijschool waar je terecht kunt voor al je rij- en theorielessen!