Theorie

Theorieles bij Autorijschool Martinique

Voordat je aan het verkeer kan gaan deelnemen moet je, voor de veiligheid van jezelf en de andere weg gebruikers, de verkeersregels kennen en kunnen toepassen.

Volg een complete theoriedag

Autorijschool Martinique verzorgt ook theorie lessen. Voorafgaand aan het theorie-examen volg je twee avonden of 2 ochtenden in het weekend theorielessen. Wij geven de ochtend voor het examen les van 8 tot 10 uur. Hier wordt je klaargestoomd voor het theorie-examen door middel van de bekende vragen met bijbehorende beelden van verkeerssituaties. Om 11 uur zal het examen plaatsvinden. Dit examen wordt verzorgd door Power Theorie en heeft een slagingspercentage van 99%.

Theorie examen

Het theorie-examen bestaat uit 2 onderdelen:

  • Het eerste onderdeel bestaat uit 25 vragen over gevaar herkenning, hier van moet je er minimaal 13 goed van hebben.
  • Het tweede onderdeel bestaat uit 40 vragen, waarvan er 30 over verkeersregels zijn en 10 vragen over verkeersinzicht. Hiervan moet je er minimaal 35 goed van hebben. Beide onderdelen moeten voldoende zijn. Het theorie-examen kan aangevraagd worden op cbr.nl.

Bij het examen een geldig identiteits bewijs meenemen!

Theorie-boeken

In de Martinique shop verkopen wij theorie- & praktijk boeken voor motor en auto. Deze boeken zijn altijd up-to-date met de nieuwste verkeersregels.

Meer weten over het behalen van je theorie? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van onze klanten

Autorijschool Martinique, uit Dordrecht, is jouw autorijschool waar je terecht kunt voor al je rij- en theorielessen!