The cart is empty

Beoordeel ons

4.9/5 van 81 beoordelingen.
Top rij-instructeur Ghias!
7 uren geleden.
Uw beoordeling
Ontzettend goede rij instucteur gehad, heel kalm en legt het goed uit. Blijft je helpen tot dat je het meer dan voldoende kan beheersen. Helpt je niet alleen met het behalen van je rijbewijs maar wilt jou echt goed en veilig leren rijden zodat als je zonder instructeur rijdt, niks te vrezen hebt. Ik heb zeer veel kunnen leren in een zeer korte periode, ik wil Ghias en Martin daarvoor enorm bedanken.
Toon meer
Power theorie
12 uren geleden.
Uw beoordeling
Ondanks dat mijn nederlands nog niet zo goed is heb ik besloten om de power theorie bij martin te gaan volgen. Er wordt duidelijk lesgegeven en bij vragen worden deze goed uitgelegd. Ook was martin erg vriendelijk. Dankzij deze cursus snel geslaagd voor het theorie examen.
Toon meer
Theorie
6 dagen geleden.
Uw beoordeling
Beste cursuss, 100% geslaagddd
Toon meer
theorie cursus
13 dagen geleden.
Uw beoordeling
Geslaagd!! De beste theorie cursus 100%
Toon meer
Theorie Cursus
13 dagen geleden.
Uw beoordeling
Ik heb 3 avonden theorie cursus gevolgd bij Power Theorie en het is echt een aanrader! Er wordt een duidelijke uitleg gegeven en handige ezelsbruggetjes waar je tijdens je examen zeker wat aan hebt. Een groot voordeel van deze cursus vind ik dat je alle informatie even tot je kan laten bezinken en het de volgende dag weer herhaald wordt, zo onthoud je het goed! Power Theorie zal er zeker voor zorgen dat je slaagt!
Toon meer
Powercursus
19 dagen geleden.
Uw beoordeling
Dit is echt een ontzettend goede cursus. Ik ben twee avonden voor mijn theorie-examen naar deze cursus gegaan. Er wordt heel duidelijk uitgelegd, er worden goede ezelsbruggetjes geleerd en vragen behandeld die letterlijk terugkomen op het echte examen. Na de cursus ben ik geslaagd voor mijn theorie.
Toon meer
Dagcursus
25 dagen geleden.
Uw beoordeling
Ik heb een hele goede ervaring gehad met de dagcursus. Voor de cursus was ik 3 keer gezakt voor mijn theorie. Maar nu na twee lessen ben ik na één keer geslaagd. Geweldige begeleiding en de domme vragen die cbr stelt wordt goed door deze cursus uitgelegd.
Toon meer
theorie cursus
25 dagen geleden.
Uw beoordeling
ik heb hier mijn theorie cursus gedaan. ik ben er heel tevreden over. de uitleg is heel erg duidelijk. echt een aanrader ?
Toon meer
Powertheorie Cursus
26 dagen geleden.
Uw beoordeling
Zeker een aanrader! Ik heb bij Martin 2 dagen de cursus gevolgd en daardoor in 1 keer geslaagd voor mijn theorie examen. Hij legt alles goed en duidelijk uit, zeer leerzaam!
Toon meer
Powercursus.
26 dagen geleden.
Uw beoordeling
Heb bij Martin mijn theorie in 1 keer gehaald. En dat komt door zijn goeie en duidelijke uitleg bij de theoriecursus. Hij weet het goed over te brengen en je gaat met veel zelfvertrouwen het examen in.
Toon meer

Meer te delen? (Optioneel)

..%
Geen beschrijving
  • Grootte:
  • Type:
  • Voorbeeld:

Autorijschool Martinique, uit Dordrecht, is jouw autorijschool waar je terecht kunt voor al je rij- en theorielessen!