Beoordeel ons

4.9/5 van 173 beoordelingen.
Goede theorie cursus
5 dagen geleden.
Uw beoordeling
Erg blij. Ik ben geen origineel nederlande, maar geen probleem. Ik ben 1x geslaagd met goede resultaten en ga ik nu verder met praktijk lessen met Autorijschool Martinique
Toon meer
ECHT EEN AANRADER!
22 dagen geleden.
Uw beoordeling
Helemaal blij met de Powertheorie en het duidelijk uitleg van Maarten! Ik ben geslaagd met theorie en nu op mijn praktijd doen om mijn rijwebijs snel te halen!
Toon meer
Power theorie
1 maanden geleden.
Uw beoordeling
Dankzij de theorie cursus ben ik geslaagd. Ik heb 2 ochtenden een cursus gehad en in de middag gelijk mijn theorie examen. Lessen worden duidelijk uitgelegd en er worden oefentoetsen gemaakt. Ik ben blij dat ik hier een cursus heb gedaan!
Toon meer
Top rijschool
2 maanden geleden.
Uw beoordeling
Echt een super fijne rijschool! Gezellige instructeurs. Mijn vaste instructeur was Ghias, een super fijne en gezellige man. Geeft goede tips, is mee denkend met hoe je alles het beste kan doen en plannen. Tijdens het rijden maakt hij een gezellig praatje met je maar weet ook op welke momenten hij stil moet zijn. Hij behoud zijn rust in de auto en weet goed hoe hij het moet vertellen en uitleggen. Veder als je een keer een les met een andere instructeur wil rijden, staan ze daar voor open. Ik vond het fijn om dat te doen zodat je weet hoe het is om met iemand anders te rijden (met je examen zit er namelijk ook iemand anders naast je) Bij mijn eerste les gaf Ghias al gelijk aan dat er een lange wachtrij is voordat je examen kan doen, en hierop hebben wij na ongeveer 10 lessen mijn examen ingepland.
Toon meer
power theorie
3 maanden geleden.
Uw beoordeling
ik heb door de goeden lessen in een keer mijn theorie gehaald! de lessen waren erg fijn en alles werd duidelijk uitgelegd. ik raad dit zeker aan!
Toon meer
Power theorie
3 maanden geleden.
Uw beoordeling
Na 3 keer gezakt te zijn voor mijn auto theorie ben ik dankzij de power theorie cursus van Martinique eindelijk geslaagd! Alles wordt erg goed uitgelegd en je krijgt de ruimte om actief mee te doen en vragen te stellen.
Deze tweedaagse cursus is zeker aan te raden!
Toon meer
Power theorie!
3 maanden geleden.
Uw beoordeling
bij de power theorie curus krijg je in 2 dagen uitleg over alles wat je nodig hebt om je theorie te halen, ik vond alles erg duidelijk en ook erg fijn uitgelegd en ben hierdoor ook snel geslaagd! ik raad zeker aan om de cursus bij Martin te volgen om in 1x te kunnen slagen
Toon meer
Powertheorie via Martinique
3 maanden geleden.
Uw beoordeling
Yes, ik ben eindelijk geslaagd! Dankzij de heldere en duidelijke uitleg van de Powertheorie. De vele toetsen die je kon maken en ook naderhand kon terugzien waren verhelderend. Zo wist je meteen wat je zwakke punten zijn. Het kost je maar 2 ochtenden die klassikaal werden gehouden en gelijk de dag erna je theorie examen. Met klassikaal leer je makkelijker en kan je vragen stellen, dat is anders dan zelf thuis leren vanuit filmpjes en boek. Powertheorie is echt een aanrader als je theoriecertificaat wilt behalen!
Toon meer
Powertheorie van Martinique
3 maanden geleden.
Uw beoordeling
Een hele slimme keuze van mij geweest om bij Martinique de powertheorie te nemen! Het zijn hele informatieve lessen, je vragen worden altijd goed beantwoord en alles word heel goed uitgelegd. Geslaagd met maar 2 foutjes zeker een aanrader voor iedereen! Je haalt je theorie gegarandeerd als je bij Martinique komt✅
Toon meer
Theorie cursus
3 maanden geleden.
Uw beoordeling
Erg tevreden, in 1x geslaagd met goede resultaten! Alles blijft goed in je hoofd zitten
Toon meer

Meer te delen? (Optioneel)

..%
Geen beschrijving
  • Grootte:
  • Type:
  • Voorbeeld:

Autorijschool Martinique, uit Dordrecht, is jouw autorijschool waar je terecht kunt voor al je rij- en theorielessen!