Autorijschool Zwijndrecht

Je wilt rijles volgen in Zwijndrecht  Dan ben je bij Autorijschool Martinique aan het juiste adres. Wij zijn een van de beste rijscholen uit de regio om je rijbewijs te behalen. Omdat we je een goed gevoel over onze rijschool willen geven is de eerste rijles gratis.

Vertrouwd rijlessen in Zwijndrecht

Wij bieden een aantal voordelen onze leerlingen, je volg rijles in een vertrouwde omgeving, namelijk Zwijndrecht en je hebt altijd een vaste instructeur. In de eerste les maak je kennis met jou instructeur, de auto waar in je gaat rijden en onze rijschool. De instructeur krijgt in deze les een inschatting van jouw rijvaardigheid en samen met je instructeur stel je een persoonlijk plan op voor het behalen van jouw rijbewijs.

Alle lessen volgen een duidelijke volgorde en wij passen dit zo goed mogelijk aan naar jouw eigen tempo. De lessen die je volgt zijn in Zwijndrecht en Dordrecht, dus dat is voor jou een vertrouwde omgeving. In overleg met de instructeur is eventueel ook een spoedopleiding mogelijk. Vraag hierna bij het maken van de afspraak voor de eerste les.

Theorieles en examen voor leerlingen uit Zwijndrecht

Wij verzorgen elke week op dinsdag avond onze theorielessen. Door middel vansituatieschetsen en beeldmateriaal maken we jou bekend met de verkeersregels. Dit om je bekend te maken met de regels en je klaar te maken voor het examen.

Mocht je het nodig vinden om een extra les te volgen? Elke laatste zaterdag van de maand is er een hele theoriedag, uiteraard inclusief lunch.

Heb je nog vragen? Of wil je graag een afspraak maken? Je kunt ons bereiken op: 06-51218503.

Wil je nog meer weten? Kun je niet wachten om te beginnen?

Autorijschool Martinique, uit Dordrecht, is jouw autorijschool waar je terecht kunt voor al je rij- en theorielessen!