Autorijschool Sliedrecht

Je zoekt een autorijschool in Sliedrecht want je bent 16,5 geworden of je bent mogelijk al ouder en je wilt graag je rijbewijs halen. Autorijschool Martinique verzorgt rijlessen in voor jou bekende plaatsen, Sliedrecht en Dordrecht. De kennismakingsles, die krijg je van ons. Zo kun je kennis maken met de instructeur en de leswagen en krijg je een gevoel bij onze rijschool.

Wij vinden een aantal dingen erg belangrijk voor onze leerlingen:

  • Een vaste instructeur
  • Rijles in jouw tempo
  • Rijden in een vertrouwde omgeving
  • Voordelig tarief

Snel je rijbewijs halen in Sliedrecht?

Wij bieden ook een aantal verschillende spoedcursussen voor leerlingen die het rijden al redelijk onder de vingers hebben. Samen met de instructeur word gekeken naar jouw vaardigheden in het verkeer en aan de hand daarvan word een opleidingsplan opgesteld. Onze spoedcursussen variëren van 10 dagen tot 4, 6 of 8 weken.

Examen

Het theorie-examen is een verplicht onderdeel van het rijbewijs. Autorijschool Martinique biedt volledige ondersteuning bij het halen hiervan. Eenmaal per week op dinsdag geven wij theorielessen en maken we je wegwijs in de regels van het verkeer. Op de laatste zaterdag van de maand is het ook mogelijk om een complete cursusdag te volgens, dit is inclusief lunch.

Wil je nog meer weten? Kun je niet wachten om te beginnen?

Autorijschool Martinique, uit Dordrecht, is jouw autorijschool waar je terecht kunt voor al je rij- en theorielessen!