Praktijk

Praktijk categorie B (auto)

Stap voor stap wordt je voorbereid in het zelfstandig besturen van een auto. De rijopleiding omvat diverse onderdelen; theorie, voertuigkennis, verkeersdeelname en speciale verrichtingen, zoals bijvoorbeeld inparkeren en straatje keren.

Het lessen

Voor elke les wordt door de instructeur altijd in overleg met de leerling een lesafspraak gemaakt. Je kan 1 of 2 lessen per week volgen, maar een meerdaagse rijopleiding (compact- opleiding) behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zijn heel trots op ons slagingspercentage van 95%!

Compactopleiding

De compactopleiding is een intensieve opleiding. net als bij normaal lessen worden alle rijvaardigheden geoefend, aleen in een kortere periode. Aan de hand van een intest en beschikbare tijd van de leerling wordt een lesplan opgesteld, de opleiding kan vanaf 10 dagen tot wel 6 weken duren.

Meer weten over onze rijlessen?
Neem gerust contact met ons op.

Theorie-boeken

In de Martinique shop verkopen wij theorie- & praktijk boeken voor motor en auto. Deze boeken zijn altijd up-to-date met de nieuwste verkeersregels.

Examen

Let op! Om examen te kunnen doen dient de leerling minimaal 18 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig theorie-certificaat categorie B, examen-oproepkaart, en een geldig identiteitsbewijs.

Beoordelingen van onze klanten

Autorijschool Martinique, uit Dordrecht, is jouw autorijschool waar je terecht kunt voor al je rij- en theorielessen!